В продължение на много векове древните цивилизации са се заселили в земите около Средиземно море, създавайки солидни къщи в хармония с тяхното обкръжение. С внимателно подбрани детайли и красиви и устойчиви керамични покриви, те изградили защитени, топли и пленителни домове.

     Днес, с качеството и иновациите, Cerámica La Escandella постигна най-голямата колекция от първокласни керамични керемиди на пазара.

     Благодарение на това усилие и постоянния стремеж към съвършенство, ние разработихме  La Escandella H - Selection система, която благодарение на иновациите в производството и индивидуалното изпичане на всяка керемида, постига съвършенство на повърхността и геометрията на всеки продукт и уникално богата цветова гама.

     Ние, Валкомерс 70 ЕООД, като единствен официален представител на Cerámica La Escandella за България, предлагаме пълната гама продукти на компанията, като осигуряваме техническа поддръжка и контрол на изпълнените обекти.

     При нас ще откриете разнообразие от налични на склад модели и цветове керемиди, както и керамични и некарамични аксесоари.

Certificado_VAlcommerce 70 small.jpg